Blog

De Eenhoorn en De Olifant in Kampen

De Eenhoorn en De Olifant in Kampen

Vandaag ben ik met een photowalk mee geweest, georganiseerd door Photowalk Overijsel. Met een groep van 26 mensen gingen we op bezoek bij De Eenhoorn Koffie en Thee en Sigarenfabriek De Olifant in Kampen. Gesplitst in twee groepen van 13 personen per groep kregen wij een rondleiding door de sigarenfabriek.

De ruimte in de fabriek was vrij beperkt waardoor het dringen geblazen was om foto’s te kunnen maken. Tja, ik heb daardoor eigenlijk nagenoeg geen foto’s gemaakt. Het is voor mij bij een aantal HDR foto’s gebleven die ik heb gemaakt van enkele machines in de fabriek.

Als ik achteraf foto’s op het internet langs zie komen van andere deelnemers aan deze photowalk blijkt me eens te meer dat ik nog heel veel te leren heb. Ik denk nog te veel in het groot en daarbij heb ik geen oog voor mooie details. Hierdoor ontgaat me nog heel veel en moet ik absoluut beter leren kijken en me daar ook de tijd voor gaan gunnen. Wat ik ook echt nog moet leren is om ook mijn ruimte te claimen om een foto’s te maken. Ik voel me nog steeds niet vrij genoeg om ook echt een plekje op te eisen als ik ergens een foto van wil maken.

Comments are closed.