Blog

Enkele zonsondergang foto’s

Enkele zonsondergang foto’s

Hier een paar foto’s van een zonsondergang die ik de afgelopen dagen heb gemaakt. Ik heb foto’s van een zonsondergang gemaakt op een avond waarop er helaas toch bewolking op kwam zetten. Uiteindelijhk heeft dit toch een paar leuke plaatjes opgeleverd zoals de foto van een naderende trein op de Hanze spoorlijn bij Kampen. Ik ben zelf toch wel erg content met deze foto.

Tweede foto is een zonsondergang boven de stad Kampen aan de IJssel. Het landschap en de lucht kleuren erg mooi en warm op deze foto.

Ook ben ik nog weer even gaan kijken bij de uitkijktoren “de Jan Nap”. Op deze avond stond er juist geen enkel wolkje aan de lucht waardoor deze zonsondergang minder spectaculair was.

Afgelopen weekend ook nog een hele mooie foto gemaakt aan de Zwartendijk in Kampen (de eerste foto in onderstaande galerij). Deze foto vind ik zelf erg mooi geworden en ben er dan ook best wel trots op.

Comments are closed.