Fotomaatje in Kampen gezocht

Ik vind het geweldig om ’s morgens vroeg de deur uit te gaan met mijn camera en statief. Nog voordat de zon boven de horizon uitkomt al langs de IJssel te staan om een foto van Kampen te kunnen maken. De wereld is nog in rust en komt langzaam weer in beweging. Het levert niet altijd een mooie foto op maar de ervaring op zich is al bijzonder. Ik zoek echter een fotomaatje om samen mee op pad te gaan.

Ik vind het geweldig om ’s morgens vroeg de deur uit te gaan met mijn camera en statief. Nog voordat de zon boven de horizon uitkomt al langs de IJssel te staan om een foto van Kampen te kunnen maken. De wereld is nog in rust en komt langzaam weer in beweging. Het levert niet altijd een mooie foto op maar de ervaring op zich is al bijzonder.

Poppetje met camera op statief bij stadsfront van Kampen beeldt een fotomaatje uit

Wat vind ik leuk om te fotograferen?

Zoals gezegd ben ik vaak langs de IJssel te vinden om foto’s van Kampen te maken. Landschapsfotografie is dan ook wel één van de vormen van fotografie die ik leuk vind om te doen. Ik ben echter ook wel geïnteresseerd in portretfotografie. Het lijkt me geweldig om dat ook te leren en onder de knie te krijgen. Ik loop hierbij echter ook tegen het feit aan dat ik alleen ben en tja, dat is een kleine beperking bij portretfotografie. Een fotomaatje die hier ook wel interesse in heeft zou dan natuurlijk geweldig zijn.

Fotobewerking vind ik, naast het fotograferen zelf, ook een heel leuk onderdeel van de hobby. De camera maakt maar een foto zonder emotie. Ik maak echter graag een beeld dat een bepaalde sfeer heeft en laat zien hoe ik iets ervaren heb.

Zoek jij ook een fotomaatje en wil je eens kennis maken?

Ben jij tussen de 40 en 50 jaar en ook op zoek naar een fotomaatje in Kampen? Stuur dan eens een berichtje om een keer af te spreken. Kennis maken kan altijd en wie weet waar het toe leidt. Ik hoor graag van je!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht