Blog

Kleurrijke zonsopkomst stadsbrug Kampen

Kleurrijke zonsopkomst stadsbrug Kampen

Een week geleden werd ik een keer om een uur of vijf ‘s morgens wakker. De lucht was kraakhelder en begon al wat lichter te worden. Ik heb daarop mijn schoenen aangeschoten en ben naar de IJssel gelopen om foto’s van de opkomende zon te gaan maken. Terwijl ik naar de IJssel toeliep begon de lucht te betrekken en kwamen er grote wolken overdrijven. Het leek er dus op dat het niets zou gaan worden met de opkomende zon.

Hoewel ik in twijfel heb gestaan om weer terug naar huis te lopen ben ik toch even blijven wachten om te zien wat er zou gaan gebeuren. Ik ben langzaam aan naar de stadsbrug gelopen en daar aangekomen begon de lucht in de verte toch wel heel mooi te kleuren door de zon die nog niet boven de horizon uit was gekomen. Ik ben dus toch foto’s gaan maken om de mooie luchten vast te kunnen leggen.

Net voor het moment dat de zon boven de horizon uit zou gaan komen begonnen de wolken vuurrood te kleuren. Ik heb dus geen spijt gekregen van het feit dat ik toch maar ben blijven wachten om te zien of er nog wat zou gaan gebeuren.

Comments are closed.