Blog

Nog meer foto’s van ganzenkuikens

Nog meer foto’s van ganzenkuikens

Na de laatste keer dat ik foto’s van ganzen met hun kuikens heb gemaakt in het stadspark van Kampen ben ik natuurlijk nog wel een paar keer op pad geweest. Hierbij uiteraard ook wel weer in het stadspark geweest en nog enkele foto’s van de ganzenkoppels met hun kuikens gemaakt. De kuikens waren al wel zichtbaar gegroeid maar hadden nog steeds een hoog knuffelgehalte.

De ganzen zijn zodanig gewend dat zij behoorlijk dicht te benaderen waren. Uiteraard ben ik wel op zo’n afstand gebleven dat ik de jongen en de ouders niet onnodig zenuwachtig maak of ze opjaag. Het zoombereik van de 18-270mm was dan ook erg prettig en de foto’s zijn dan eigenlijk ook allemaal met een brandpuntsafstand van 270mm gemaakt. Dit maal heb ik wel erg goed op de sluitertijden gelet om scherpe foto’s te krijgen.

Comments are closed.