Blog

Nu ook te volgen op Facebook

Nu ook te volgen op Facebook

Ik ben eind vorig jaar heel enthousiast begonnen met deze website omdat ik mijn ontdekkingsreis op het gebied van fotografie bij wilde gaan houden. Het enthousiasme is er zeker nog wel maar er gaat toch meer tijd zitten in het bijhouden van deze website dan gedacht. Dat is ook de reden waarom ik tot ruim anderhalve maand terug geen nieuwe berichten meer heb geplaatst. Ik heb ik die tijd wel foto’s gemaakt maar het heeft me domweg aan de tijd ontbroken om hier verslag van te doen.

Ga ik nu stoppen met deze website? Nee, zeker niet! Ik blijf mijn best doen om in de toekomst toch bericht te doen van mijn fotografie hobby. Het is namelijk echt een hele leuke hobby en ik hoop nog steeds dat er zich een keer iemand meldt die er wel interesse in heeft om er eens samen op uit te gaan.

Vanwege het feit dat het bijhouden van deze website meer tijd vergt dan ik had gedacht, en sociale media natuurlijk een ideaal medium is om een presentatie te geven, ben ik enige tijd geleden een Facebook pagina gestart. Op deze pagina plaats ik ook regelmatig foto’s die ik wil laten zien. Deze pagina vraagt echter minder tijd en zal dus makkelijker bij te houden zijn. Mijn Facebook pagina zal dan ook actueler zijn dan deze website.

Als je interesse hebt, en mijn fotografische ontdekkingsreis wilt volgen nodig ik je graag uit om een kijkje op mijn Facebook pagina te nemen. Je kunt deze vinden op www.facebook.com/eriksfotoblog Reacties zijn ook welkom.

 

[av_one_full first] [av_image src=’https://www.wilderdijk.com/wp-content/uploads/2015/08/eriks-fotoblog.jpg’ attachment=’1253′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=’no-styling’ hover=” link=’manually,https://www.facebook.com/eriksfotoblog’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image] [/av_one_full]

Comments are closed.