Bloeiende heide op de Renderklippen bij Heerde

Fotos van de bloeiende heide

De Renderklippen in Heerde

Op Zaterdagochtend 28 augustus heb ik, samen met een fotomaat, nog even een bezoekje gebracht aan de heide op de Renderklippen bij Heerde

Het is al weer enige tijd geleden dat ik een nieuwe post heb gemaakt voor mijn website. De reden hiervoor is vrij eenvoudig. Door omstandigheden is de interesse fotografie eigenlijk tot het nulpunt gedaald. Ik kon me er niet toe zetten om er met de camera op uit te trekken en ben dus ook al heel lang niet meer echt op pad geweest. In al die tijd wel heel af en toe een enkele foto gemaakt, maar ik was daar niet zo enthousiast meer over als dat ik eerder wel was.

Wellicht kon de bloeiende heide daar wel verandering in brengen. Ik had nog nooit foto’s van de bloeiende heide gemaakt en onder het mom ‘verandering van spijs doet eten’ (eens een ander onderwerp dan het stadfront van Kampen) wilde ik het graag eens gaan proberen. Gevraag aan een fotomaat van me of hij er oren naar had om samen de hei op te gaan. Helaas konden we niet in het weekend waarin de bloei van de hei op zijn hoogtepunt was. We zijn daarom het weekend er op naar natuurgebied de Renderklippen bij Heerde gegaan. De kleur was er uiteraard nog wel, maar de bloei was duidelijk wel over zijn hoogtepunt heen.

We hebben geen spectaculaire zonsopkomst gehad, en ook het licht was niet bijzonder mooi. We hebben echter geprobeerd er maar het beste van te maken onder de omstandigheden. Die omstandigheden wisselden echter vrij snel en de lucht was bij toeren toch nog wel redelijk fotogeniek, Het heeft al met al wel een mooie Zaterdagmorgen en een paar aardige foto’s opgeleverd. Wellicht dat ik er toch maar weer eens wat vaker op uit moet gaan met de camera.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
De foto's op deze website mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden.