Een foto van Kampen aan de muur?

Foto van Kampen op canvas

Een foto van Kampen kopen?

Een foto van Kampen aan de muur? Of een muur behangen met het IJsselfront van Kampen?

Vindt u de Hanzestad Kampen, met zijn fraaie IJsselfront en historische binnenstad ook zo mooi? Misschien wou u wel een mooie foto van Kampen thuis aan de muur willen hebben hangen. Of een mooi fotobehang van Kampen bij zonsopkomst willen hebben. Dat kan! U kunt van mijn hand een foto van Kampen kopen bij Werk aan de muur. Hieronder ziet u mijn foto’s van die u daar kunt bestellen. Als u op één van onderstaande foto’s klikt wordt u direct doorverwezen naar de website van Werk aan de muur waar u in de gelegenheid bent om de foto aan te schaffen. U kunt uiteraard zelf het gewenste formaat en materiaal uitkiezen.

Een foto van Kampen kopen op het materiaal van uw keuze

In de loop der tijd zal het aanbod met mijn foto’s van Kampen te koop verder worden uitgebreid. Bent u op zoek naar een bepaalde foto, maar staat der gewenste foto van Kampen er niet tussen? Houdt deze pagina dan in de gaten, of bezoek mijn shop op Werk aan de muur, om te kijken welke foto’s er zijn toegevoegd. Als u een foto aan wilt schaffen die niet in mijn shop op Werk aan de Muur staat kunt u mij ook even een berichtje doen. Ik kan de foto dan toevoegen waarna u de gewenste foto van Kampen kopen kunt.

Een foto van Kampen kopen was nog nooit zo makkelijk. In mijn shop op Werk aan de Muur vindt u een selectie van mijn foto’s die u daar kunt bestellen op allerhande soorten materiaal. Erg populair is een foto van Kampen op canvas kopen, al dan niet voorzien van een houten omlijsting. U kunt een foto echter ook afgedrukt op ondergronden als aluminium, hout of staal bestellen. Het is ook mogelijk om een foto afgedrukt als poster te bestellen.

U kunt mijn foto’s ook als fotobehang van Kampen bestellen. Hiermee haalt u de stad van buiten naar binnen, midden in uw woonkamer. Uw eettafel lijkt zo midden op een zonovergoten Oudestraat te staan. Het is allemaal mogelijk.

Na het selecteren van het gewenste materiaal kunt de foto van Kampen kopen in een grote verscheidenheid aan gangbare afmetingen. Van 30x20cm tot wel 210x140cm en alles wat daar tussenin zit, maar ook speciale wensen zijn mogelijk. Zoals eerder genoemd kunt u zelfs foto behang van Kampen bestellen.

Waarom ik mijn foto’s van Kampen verkoop via Werk aan de muur

Wellicht krijgt u de indruk dat fotografen bergen met geld verdienen door middel van de verkoop via Werk aan de muur. Wel, dat is zeker niet het geval. Een fotograaf ontvangt maar een heel klein percentage van het bedrag dat u voor de afdruk van een foto betaalt. Voor mij persoonlijk biedt de verkoop via Werk aan de muur echter een groot voordeel. Op deze wijze kunnen geïnteresseerden toch een afdruk van één van mijn foto’s op elk gewenst materiaal bestellen zonder dat ik originele bestanden in hoge resolutie af hoef te geven. 

De foto's op deze website mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden.