Playmobil VW T1 camper busje

Je bent nooit te oud

Playmobil VW T1 camper

Begin 2021 heeft Playmobil twee VW modellen uitgebracht waaronder een Volkswagen T1 camper busje. Dit busje is niet alleen een mooie miniatuur maar ook erg leuk om te fotograferen.

Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik een enorme liefhebber van de klassieke Volkswagen bus ben. Ik werd dan ook op soicial media getipt toen Intertoys Kampen een nieuwe Playmobil VW  bus binnen had gekregen.

Het bleek dat Playmobil twee Volkswagen modellen had uitgebracht, een VW kever en een VW busje. Ik heb dit busje gelijk besteld en door de uitstekende service van Intertoys Kampen had ik het dezelfde dag nog in huis. Na het in elkaar zetten van het model was ik meer dan plezierig verrast. Het bleek niet om zo maar een Playmobil busje te gaan. Het is een zeer mooi en gedetailleerd model wat niet als een stukje speelgoed afgedaan kan worden. Het busje misstaat zeker niet in een verzameling miniatuur VW busjes.

Bij het model zitten ook twee figuurtjes die eventueel als bestuurder en passagier kunnen figureren. Dit nodigde natuurlijk direct uit om foto’s van de nieuwe Playmobil VW camper te gaan maken. Op zeker moment bedacht ik me dat de T1 natuurlijk ook vaak als trouwauto wordt ingezet. Aangezien Playmobil ooit ook een bruidspaartje heeft uitgebracht ben ik daar naar op zoek gegaan en uiteindelijk nog kunnen vinden. Zodoende kon ik proberen een paar foto’s van de Playmobil VW T1 als trouwauto te maken.

Uiteraard blijft het maar een miniatuur en geen echte auto, of echt bruidspaar. Toch is het erg leuk om een opstelling te maken met de Playmobil VW camper en het bruidspaar. Ik kon zodoende mooi wat experimenteren met de belichting. Uiteindelijk heeft het een paar leuke foto’s opgeleverd die wel weer hun eigen uitdagingen kenden. Zo bleek elk stofje zichtbaar toen ik de foto’s op het grote scherm bekeek. Tja, dat betekent dat ook de voorbereiding bij een dergelijke kleine fotoshoot erg belangrijk te zijn.

0
0
Rood witte VW bus van Playmobil met bruid en bruidegom
0
De foto's op deze website mogen niet zonder mijn voorafgaande schriftelijke toestemming verveelvoudigd, gekopieerd, gewijzigd, verspreid of gepubliceerd worden.